3e Business Forum Italië -Nederland

De vooruitzichten voor bilaterale handel en investeringen

"De vooruitzichten voor bilaterale handel en investeringen" zijn het thema van dit 3e Business Forum Italië - Nederland.

Regelmatig organiseert de Ambassade van de Italiaanse Republiek in samenwerking met de Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland en het Italian Trade Agency bijeenkomsten met het Nederlandse bedrijfsleven om de samenwerking met Italiaanse bedrijven te promoten. Natuurlijk zal Innovaway hierbij aanwezig zijn om geïnteresseerden kennis te laten maken met de Italiaanse klantvriendelijkheid en kwaliteit op het gebied van remote IT-support, ICT en Digitalisering.

3e Business Forum Italië - Nederland, De vooruitzichten voor bilaterale handel en investeringen

De agenda

Naast een algemene outlook voor Italië en Nederland zal specifiek worden ingegaan op een aantal prioriteiten:

  • Milieu en Duurzaamheid
  • ICT en Digitalisering
  • Infrastructuur (projecten en investeringen)
  • Energie - Elektriciteit

Bovendien wordt aandacht besteed aan best practices van Busitalia (een onderdeel van de Italiaanse spoorwegen FS, dat zich richt op aanvullend openbaar vervoer naast het spoor), CNH Industrial en Rizzani de Eccher Group.

Het 3e Business Forum Italië - Nederland wordt mogelijk gemaakt door

Italian Trade Agency

Ambassade van de Italiaanse Republiek

Italiaanse Kamer van Koophandel voor Italië in Nederland

Meer weten over de diensten van Innovaway?

Innovaway levert remote IT support in 27 verschillende talen! Voor verstoringen en problemen die wij niet op afstand kunnen oplossen werken wij samen met partners over de gehele wereld. Zeker bedrijven die lokaal weinig of geen IT-support hebben (zoals winkels) hebben baat bij onze ondersteuning.

Spread the word. Share this post!