Innovaway ondersteunt Instituto Nazionale Tumori (Nationaal Kanker Instituut)

Innovaway ondersteunt de Napolitaanse stichting G. Pascale (Instituto Nazionale Tumori)

Innovaway ondersteunt Instituto Nazionale Tumori door de levering van een unieke interface voor het opvragen van informatie op het gratis nummer 800 180 718.

Hiermee wordt de gezondheid en veiligheid van patiënten en medisch personeel gegarandeerd. Het Innovaway Competence Center Healthcare vormt de enige interface voor het opvragen van informatie en het aanvragen van medische ondersteuning. Dit schakelpunt is noodzakelijk geworden vanwege de grote druk op het contactcenter in relatie tot Covid-19 .

De dienst die voor het Instituto Nazionale Tumori (IRCCS - Fondazione G. Pascale di Napoli) is gecreëerd, heeft als doelen:

  • Het sterk toegenomen aantal contacten die naar aanleiding van Covid-19 worden gegenereerd in goede banen te leiden
  • De verbetering van de relatie met oncologie patiënten

Het Innovaway Competence Center Healthcare werkt voortdurend aan de verbetering van de gezondheidszorg door het promoten van technologische initiatieven en oplossingen voor alle zorginstellingen.

Antonio Burinato, General Manager van Innovaway

Antonio Burinato, General Manager van Innovaway: "We waren in staat om zeer snel te reageren, in de overtuiging dat onze service de inwoners van de regio Campania kan helpen. In dit geval zeker de ernstig zieken, ook al hebben ze geen Covid- 19. Dit is geen geïsoleerd initiatief. Ons team is al enkele maanden bezig is met een belangrijk project voor innovatie en digitale transformatie van de regionale gezondheid van Campania. De eerste tastbare resultaten worden nu zichtbaar."

Meer weten?

Spread the word. Share this post!