Dank aan ons team tijdens COVID-19 maatregelen!

Dank aan ons team tijdens COVID-19 maatregelen!

De aanpak van COVID-19 en de daaropvolgende maatregelen tonen het belang aan van een Agile manier van werken. Agile werken, zowel ondersteunt door het management vanuit de cultuur als vanuit de technologie. Bij Innovaway werken we altijd volgens de Agile methode en met dank aan ons team, tijdens de huidige COVID-19 maatregelen, nu zelfs nog intensiever dan anders!

We willen u graag vertellen hoe we als Italiaans bedrijf met de huidige uitdaging omgaan. In de eerste plaats met dank aan de mensen van het Innovaway-team die ook onder deze bijzondere omstandigheden hun best doen.

Vanwege COVID-19 hebben we besloten om de levering van onze ITSM-diensten vanuit Napels op basis van “Smart Working*” te doen. Hierbij worden geen concessies gedaan aan betrouwbaarheid en kwaliteit en ook leggen we geen extra claim op capaciteit bij onze klanten.

*Paolo Petruzzello, ITSM Delivery Manager: Smart Working vereist een solide serverarchitectuur voor de gelijktijdige verbinding met het bedrijf op afstand op een veilige manier en een bedrijfs-VPN op de pc. De belangrijkste investering is het beheer van het proces.

Smart Working Innovaway ITSM-staf tijdens de COVID-19 maatregelen

Spread the word. Share this post!